Utorak, 6 Juna, 2023
Rubrika:

Najbrži Razer miš ima samo 49 grama

Iz kompanije navode i da miš tokom rada koristi najbržu bežičnu tehnologiju, te da će se brzo pozicionirati među uređaje sa najboljim performansama

Razer je danas najavio svoj najlakši gejming miš, Viper Mini Signature Edition. Riječ je o periferijskom uređaju mase od samo 49 grama, što ga čini 16 odsto lakšim u odnosu na Viper 2 Pro. Pomenuti uređaj je svojim performansama dugo bio ponos kompanije koja se specijalizovala za proizvode u kategoriji periferija računara. Firma se izdvaja od konkurencije izdvaja brzinom i lakoćom koriščenja miševa i drugih uređaja.

Šta ga izdavaja od ostalih gejming miševa?

Uređaj dolazi u formi skeleta napravljenim od legure magnezijuma, sa unutrašnjim dijelom u kojem se nalazi šupljina. Po ovim karakteristikama vrlo je sličan uređaju SteelSeries Aerox 3 Wireless.

„Željeli smo da prevaziđemo tradicionalni dizajn saća, a to je zahtijevalo korišćenje materijala sa izvanrednim odnosom brzine i mase. Razmatrali smo različite opcije – plastiku, karbonska vlakna, pa čak i titanijum. Na kraju smo odabrali leguru magnezijuma, zbog njenih izuzetnih karakteristika“, navodi šef industrijskog dizajna kompanije Razer Čarli Bolton.

Iz kompanije navode i da miš tokom rada koristi najbržu bežičnu tehnologiju, te da će se brzo pozicionirati među uređaje sa najboljim performansama. Riječ je o kategoriji proizvoda koja se veoma cijeni, kada su u pitanju rezultati i ukupno iskustvo vrhunskog i profesionalnog gejminga.

Performanse Viper Mini Signature Edition uključuju Razer Focus Pro 30K optički senzor. Proizvođač se može pohvaliti optičkim prekidačem treće generacije, ali i HyperPolling bežičnom konekcijom frekvencije 4.000 Hz.

Razer u specifikaciji navodi da je za napajanje miša Viper Mini Signature Edition odgovorna baterija koja može trajati i do 60 sati. Njeno punjenje omogućeno je USB-C konekcijom, a sam proces traje oko 90 minuta. Zajedno sa uređajem isporučuje se i upareni USB adapter, piše u zvaničnom saopštenju.

Viper Mini Signature Edition biće dostupan u maloprodaji po cijeni od 280 dolara, a pve narudžbine se mogu obaviti na zvaničnoj internet stranici kompanije od 11. februara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve