Ponedjeljak, 6 Februara, 2023
Rubrika:

MTEL: Tablet ponuda koja obara sve rekorde!

Kako je saopšteno iz te kompanije, od sada su u ponudi tablet uređaji uz koje korisnik dobija 1000GB brzog Interneta i HBO GO aplikaciju uz čak 50GB mjesečno za gledanje najboljih svjetskih filmova i serija. U cijenu koju korisnik mjesečno plaća uključena je već snižena pretplata za čak 7 eura mjesečno i rata za tablet uređaj

Kompanija MTEL svake godine u susret jeseni i početku škole priprema najbolju ponudu tablet uređaja sa najvećom količinom Interneta za sve đake i studente, ali i one starije.

Kako je saopšteno iz te kompanije, od sada su u ponudi tablet uređaji uz koje korisnik dobija 1000GB brzog Interneta i HBO GO aplikaciju uz čak 50GB mjesečno za gledanje najboljih svjetskih filmova i serija. U cijenu koju korisnik mjesečno plaća uključena je već snižena pretplata za čak 7 eura mjesečno i rata za tablet uređaj.

“Tako samo u ovoj ponudi za samo 15.9 eura mjesečno korisnik dobija  paket, koji podrazumijeva 1000GB mjesečno sa još 50GB za HBO GO aplikaciju  i tablet uređaj Samsung T295.  Ukoliko korisnik odabere Samsung T225 tablet mjesečna rata je 17.9 eura, a za Huawei MatePad T10  samo 15.9 eura.

Ova ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura prilikom potpisivanja ugovora. Akcija traje do isteka zaliha. Licenca za HBO GO aplikaciju je uključena u pretplatu 12 mjeseci od dana aktivacije”, navodi se u saopštenju.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, Instagram profilu @mtelcg, web site-u kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve