Četvrtak, 25 Jula, 2024
Rubrika:

Mtel slavi 17. rođendan sa nama

AKCIJE, POPUSTI NA UREĐAJE, OTVORENI TV KANALI I 117 GB NA POKLON ZA SVE KORISNIKE!

Povodom 17 godina uspješnog poslovanja u Crnoj Gori kompanija MTEL je tradicionalno pripremila poklone za sve svoje postojeće i nove korisnike mobilne telefonije, BOX i m:SAT paketa.

MTEL svim svojim korisnicima zahvaljuje na ukazanom povjerenju i podršci i poklanja im 117 GB mobilnog interneta. Poklon GB se mogu aktivirati putem Moj m:tel aplikcije. Dodatak od 117 GB će biti dostupan za aktivaciju od 1. do 9. jula i važi sedam dana od dana aktivacije (dan aktivacije + 7 dana).

NOVI POSTPAID KORISNICI

Kompanija MTEL je pripremila specijalnu ponudu telefona uz Urban NEO pakete, uz akcijska sniženja u kojima rata za telefon i pretplata za paket iznosi već od 17 eura mjesečno. Iz raznosvrsne ponude telefona, izdvajamo modele: Samsung A15, Honor Magic 6 lite, Xiaomi Redmi 13c, Realmi C51 i Vivo Y17s.

PREPAID PONUDA

Takođe, svim prepaid korisnicima, koji izvrše dopunu računa putem Moj mtel aplikacije, poslovnica, web shop-a i putem DODAJ servisa, iznos dopune prepaid računa će biti uvećan sa dodatnih 17 odsto od dopunjenog iznosa.

AKCIJE UZ BOX PAKETE!

Svi novi korisnici BOX paketa dobiće specijalnu promotivnu pretplatu od 17 eura u prva tri mjeseca. A kako bi naši korisnici imali savršeno iskustvo gledanja omiljenog sadržaja, pripremili smo popust od 17 odsto na vrhunske televizore iz ponude.

To nije sve, svim novim korisnicima BOX 4 paketa(BOX 4.1, BOX 4.2, BOX 4.3) koji u toku mjeseca jula zaključe novi kablovski ugovor na 24 mjeseca dajemo dva mobilna telefona na poklon. Korisnik može da bira dva od tri uređaja namijenjenih za ovu promociju, u zavisnosti od raspoloživih zaliha: Vivo Y17s 6/128, XIAOMI REDMI 13C 128GB 4G i Realme Note 50 4/128.

Akcije za BOX ponude važe uz ugovor na 24 mjeseca, za aktivacije do kraja jula.

POSTOJEĆI KORISNICI BOX i m:SAT PAKETA

Za sve postojeće korisnike BOX i m:SAT paketa kompanija MTEL je povodom rođendana odlučila da pokloni uživanje u otključanim kanalima iz TV paketa u trajanju od 30 dana.

ROMING SRBIJA

Kako bi svojim korisnicima obezbijedila da ostanu u kontaktu sa porodicom i prijateljima uz najpovoljniju komunikaciju dok borave u Srbiji do kraja 2024. godine, kompanija MTEL je pripremila specijalnu cijenu za omiljeni servis korisnika Prva klasa tiket – samo 17 eura za pola godine bezbrižne komunikacije. Ponuda važi za aktivacije do 31. jula 2024. godine. Tiket je namijenjen prepaid, postpaid i biznis korisnicima MTEL-a.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici MTEL Crna Gora, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve