Kompanija M:tel je preduzela niz mjera i olakšica za korisnike, kako bi, zbog aktuelne situacije sa koronavirusom, dala doprinos što normalnijem odvijanju aktivnosti iz svoje nadležnosti i donijela odluku da se postupa u skladu sa odlukama resornog ministarstva.

M:tel i ostali operatori su pružili podršku u efikasnijoj komunikaciji Vladinih mjera ka javnosti, slanjem SMS poruka svim korisnicima i kroz druge svoje kanale komunikacije.

“Obzirom da smo pružaoci usluga od javnog značaja, svakako ćemo i ubuduće stajati na raspolaganju za podršku i pomoć svim Vladinim institucijama u cilju sto bolje informisanosti građana”, rekli su predstavnici M:tela agenciji Mina-business.

Imajući u vidu da se jedna od ključnih preporuka odnosi na izbjegavanje suvišnih izlazaka i kretanja van kuće, iz M:tela su apelovali na sve korisnike da ostanu kod svojih kuća i da sve aktivnosti koje bi inače obavljali u poslovnici – obavljaju putem SelfCare platforme Moj m:tel.

“Svi M:tel korisnici mobilnih i kablovskih usluga putem Moj m:tel platforme mogu platiti račune i dopuniti prepaid broj u samo par klikova. Takođe, mogu brzo i jednostavno ostvariti uvid u aktivirane M:tel pakete i usluge, provjeriti stanje na računu, kao i količinu preostalih resursa, pregledati aktuelne ponude i dostupne dodatke i još mnogo toga”, kazali su iz kompanije.

Pristup Moj m:tel platformi je omogućen korisnicima putem aplikacije za android i iOS uređaje i putem veb stranice.

Korisnici mogu preuzeti Moj m:tel na OVOM linku.

M:tel je, u skladu sa korporativnim standardima koje njeguje od početka rada, uz posvećenost jačanju porodičnih vrijednosti, pripremio posebnu povoljnost za korisnike kablovske i satelitske televizije.

“Kako bi u narednim danima proveli vrijeme kod kuće sa svojim najbližima na što kvalitetniji način, korisnicima M:tel kablovskih i mSAT paketa, biće omogućen pristup televizisjkim kanalima, koje trenutno nemaju u okviru paketa koji koriste, do kraja aprila ove godine”, dodaje se u saopštenju.

Promotivni pristup TV kanalima omogućen je i korisnicima MOVE usluge. Navedena povoljnost se ne odnosi na pakete HBO, CINEMAX i Zadruga.

Poslovnice kompanije M:tel će, u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje, raditi radnim danima od devet do 18 sati i subotom od devet do 16 sati.

Iz M:tel-a su rekli da su izuzetak od navedenog rasporeda poslovnice u shopping mall-u Delta city u Podgorici i shopping centru Kamelija u Kotoru, koje neće raditi. Novo radno vrijeme će važiti sve dok traju preporuke Instituta za javno zdravlje.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve