Za mobilne uređaje postoji dosta VPN opcija, ali ako tražite alternativu, Mozzila je izdala svoju VPN aplikaciju za mobilne uređaje. Međutim, treba napomenuti da se trenutno nalazi u zatvorenoj beta verziji, pa će vam biti potreban poziv da je koristite, bar za sada.

Ilustracija

U slučaju da za ovo prvi put čujete, Mozilla VPN usluga nazvana je Firefox Private Network. Uslugu će pokretati Mullvad VPN koji tvrdi da ima pravilo da ne bilježi logovanje, što znači da se vaše online aktivnosti dok koristite VPN neće čuvati, što dodaje dodatni sloj privatnosti ako je to ono što želite.

Mozilla takođe tvrdi da će Firefox privatna mreža koristiti noviju verziju WireGuard standarda. Očigledno da će ovo ponuditi veće brzine (ponekad korišćenje VPN-a može uticati na brzinu vašeg povezivanja) i bolju enkripciju, što će vjerovatno kompanija koristiti za prodaju svoje usluge.

Uz to, treba istaći da će Firefox privatna mreža koštati 4,99 dolara mjesečno, za razliku od nekih drugih besplatnih VPN-ova online. Ako ste zainteresovani da učestvujete u zatvorenoj beta verziji, možete se prijaviti preko Firefox veb sajta i pridružiti se listi čekanja.

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments