Edge je vrlo dobar web pregledač, mnogi tvrde kao Chrome, samo bolji, ali je Microsoft uprkos tome uspio da uznemiri Windows 10 korisnike.

Edge se ne briše

Naime, Microsoft često komplikuje stvari, čak i kada u ponudi ima dobar proizvod, pa je tako i sa Edge pregledačem. Proteklih nedelja Windows 10 korisnici teško da mogu da ignorišu Edge, a sve je više onih koji tvrde da im krade podatke sa Chrome-a. Situacija je uspjela da uznemiri čak i one koji još uvijek koriste Windows 7, a jedan korisnik je Edge opisao kao malver, a zbog sile koju Microsoft usmjerava ka korisnicima koji nisu usvojili ovaj pregledač.

Eksperti preporučuju da Microsoft promijeni strategiju, budući da bi ovakvo ponašanje moglo da nanese štetu, a posebno nakon poslednjeg ažuriranja stranica za Edge podršku. Naslov novog paragrafa dodatno je uznemirio korisnike, a u pitanju je nešto poput naredbe – „Ne možete da uklonite Edge“, te su korisnici mogli da pročitaju i da je nova verzija Edge pregledača uključena u poslednji Windows sistem update, zbog čega opcija za deinstalaciju više nije dostupna.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve