Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

Microsoft je pokrenuo Windows 11 ažuriranje za 2023. godinu

One uključuju i Copilot i druge aplikacije sa vještačkom inteligencijom koje su najavljene u septembru

Microsoft je započeo implementaciju Windows 11 ažuriranja za 2023. godinu, poznatog i kao verzija 23H2, koje donosi neke manje funkcije.

One uključuju i Copilot i druge aplikacije sa vještačkom inteligencijom koje su najavljene u septembru. Možda se pitate: “Zar Microsoft nije nedavno izdao veliko Windows 11 ažuriranje?” I bili biste u pravu. Međutim, ispostavilo se da je to ažuriranje, koje je lansirano 26. septembra, zapravo bilo samo pregled vještačke inteligencije namijenjen prošlogodišnjem Windows 11 ažuriranju 22H2. Kao rezultat toga, Copilot zapravo nije dostupan većini korisnika Windowsa tokom posljednjih nekoliko nedelja.

Razumljivo je da budete zbunjeni, jer je Microsoftovo rukovanje Copilotom bilo zbunjujuće od početka. Prvi put smo čuli da stiže kao “Windows Copilot” u maju, gdje su suštinski ugradili funkcije vještačke inteligencije koje smo vidjeli u Edge Copilotu i sličnim alatima direktno u srce Windowsa. Copilot je postao glavna zvijezda najnovijeg Surface događaja kompanije Microsoft, gdje je sam hardver zauzeo drugo mjesto u odnosu na ambicije kompanije u oblasti vještačke inteligencije.

Dakle, ako jedva čekate da isprobate Copilota, provjerite Windows Update. Osim toga, Windows 11 ažuriranje za 2023. godinu transformiše ugrađenu aplikaciju za četovanje u Microsoft Teams, koja će se po difoltu nalaziti na vašoj traci sa zadacima. Takođe ćete moći da pronađete Windows 11 komponente pod novom oznakom “System” u odjeljku “All apps” na Start meniju. Te komponente sistema će takođe biti pod novom stranicom u aplikaciji Settings u odeljku “System”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve