Četvrtak, 21 Septembra, 2023
Rubrika:

Maksimalno pet linkova u vašoj Instagram biografiji

Mark Zakerberg je rekao da je opcija prikaza više linkova u Instagram profilu bila jedna od najviše traženih opcija. Sada je dozvoljeno maksimalno pet linkova

Vaš Instagram profil i biografija od sada mogu sadržati maksimalno pet linkova. Izvršni direktor kompanije Meta, Mark Zakerberg je zvanično objavio uvođenje ove opcije u poruci objavljenoj tokom proteklog utorka na njegovom Instagram kanalu. “Vjerovatno jedna od najtraženijih funkcija koje smo imali do sada”, izjavio je tim povodom Zakerberg.

Do pet linkova u vašoj Instagram biografiji

Od sada možete da dodate više linkova prilikom uređivanja vašeg Instagram profila u mobilnoj aplikaciji. Možete da im date naslove i promijenite njihov redosled. Međutim, ako ste dodali više od jednog linka, svako ko posjeti vaš profil i dalje će morati da klikne na prvi link i još jednom, da bi vidjeli listu linkova.

To znači da, ako imate više od jednog linka koji morate da prikažete na svom Instagram profilu ili već koristite uslugu „Link u biografiji“ kao što je Linktree, bez obzira na sve ljudi će morati da naprave dodatni klik da bi vidjeli sve vaše linkove.

Ipak, i dalje je u pitanju veoma korisna funkcija (Link in bio) ugrađena u Instagram. Toliko dobra da bi čitavu platformu mogla učiniti još privlačnijom, posebno za ljude koji su pobjegli sa Twitter-a nakon njegovog preuzimanja od strane Ilona Maska. Meta je naizgled inspirisana Twitter-om počela sa uvođenjem plaćene verifikacije naloga, ali Metina verzija barem nudi neke pogodnosti, poput direktnog pristupa korisničkoj podršci, umjesto skaradnog Twitter Blue bedža, prenosi theverge.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve