Petak, 31 Marta, 2023
Rubrika:

Još jedno odlaganje predstavljanja Samsung Galaxy Fold-a

Datum početka prodaje Galaxy Fold telefona još uvijek nije zvanično određen i očekuje se da će to biti riješeno u narednih nekoliko nedjelja

Nakon inicijalnog odlaganja početka prodaje Samsung Galaxy Fold telefona, kompanija je najavljivala da bi on mogao da se pojavi na tržištu tokom juna ove godine. Međutim, izgleda da se ni to neće desiti, sudeći po komentarima koji su davali zvaničnici iz Samsunga.

Foto: 9to5google

Prema njihovim navodima, datum početka prodaje Galaxy Fold telefona još uvijek nije zvanično određen i očekuje se da će to biti riješeno u narednih nekoliko nedjelja. S obzirom na neizvjesnu budućnost Huawei Mate X preklopnog telefona u SAD-u, možda je ovo i taktička odluka Samsung-a, koji je dobio malo više vremena da se postara da su svi problemi oko izdržljivosti uređaja budu riješeni. Kako podsjeća PC Press, primjerci koje su neki influenseri dobili na test oštećeni su nakon nekoliko dana upotrebe zbog problema sa mehanizmom za preklapanje.

Originalni datum početka prodaje bio je 25. april, ali je zbog pomenutih problema on odložen. U međuvremenu odlučeno je i da se 31. maja ugase i rezervacije za telefon, a ukoliko korisnici budu željeli i dalje da budu na toj listi moraće da daju eksplicitnu potvrdu za to.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve