Petak, 8 Decembra, 2023
Rubrika:

Google Voice dodaje upozorenje o neželjenom tekstu na Androidu

Zaštita od neželjenog teksta biće dostupne i besplatne i za plaćene Google Voice naloge. U narednim nedjeljama funkcija biće dostupna u svim državama

Google Voice je predstavio novu funkciju koja je slična „upozorenjima za neželjenu poštu“ ovog puta kroz SMS poruku.

I na Androidu i iOS uređajima, korisnici su dobili ili će dobiti obavještenje o neželjenim porukama sa crvenim znakom uzvika koji se pojavljuje na mjestu avatara profila. Pregled poruke će takođe sadržati frazu „Sumnja se na neželjenu poštu“ u odgovarajući boji kako bi identifikacija bila lakša.

Google Voice svoju funkciju upozorenja širi i na SMS poruke i u slučaju Andorida i iOS-a. Korisnici mogu da vide ove oznake u poruci i mogu da potvrde sumnjivu neželjenu poruku što dovodi do toga da buduće poruke sa tog broja idu direktno u faciklu za neželjenu poštu ili imaju mogućnost da obilježenu poruku označe kao nepoželjnu, nakon čega se upozorenje više neće pojavljivati za taj broj.

Zaštita od neželjenog teksta biće dostupne i besplatne i za plaćene Google Voice naloge. U narednim nedjeljama funkcija biće dostupna u svim državama.

Ujedno Google je počeo da uvodi funkciju „Provjera“ koja se pokreće vještačkom inteligencijom u Gboradu za beta korisnike. Zahvaljujući funkciji korisnici u hodu mogu da provjeravaju tekst u pogledu pravopisnih ili gramatičkih grešaka.

IzvorPCPRESS

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve