Utorak, 31 Januara, 2023
Rubrika:

Google traži hitno ažuriranje za Chrome

Novo ažuriranje je dostupno za sve desktop sisteme a Google napominje da će se automatski uvesti na sve uređaja u toku narednih dana

Google je objavio ažuriranje za Google Chrome i zahtjeva hitno ažuriranje kako bi se popravio bezbjednosni problem u veb pretraživaču.

Novo ažuriranje je dostupno za sve desktop sisteme a Google napominje da će se automatski uvesti na sve uređaja u toku narednih dana. Korisnici Chrome koji žele da ubrzaju instalaciju bezbjednosnih ispravki treba da otvore Chrome pretraživač. Zatim da izaberu Meni – Pomoć – O Google Chrome i da učitaju link chrome://settings/help direktno u traku adrese.

Google Chrome prikazuje verziju koja je instalirana na stranici koja se otvara. Pokreće se zatim provjera ažuriranja i sva pronađena ažuriranja automatski se preuzimaju i instaliraju. Novo ažuriranje popravlja bezjbednosni problem koji je ocijenjen kao visoko rizičan. Google je ukazao da je ovaj bezbjednosni propust bio meta za ranije napade na sistem.

Korisnicima Chroma se preporučuje da istaliraju bezbjednosu zakrpu što je prije moguće kako bi zaštitili svoj pretraživač i svoje podatke od napada.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve