Srijeda, 1 Februara, 2023
Rubrika:

Firefox nudi spas od neželjenih SMS-ova i poziva

Premium imejl usluga je trenutno dostupna u SAD-u, Njemačkoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Kanadi, Singapuru, Maleziji, Novom Zelandu, Finskoj, Francuskoj, Belgiji, Austriji, Španiji, Italiji, Švedskoj, Švajcarskoj, Holandiji i Irskoj

Relay je Firefoxova usluga koja će sakriti vašu pravu adresu e-pošte kako bi zaštitili svoj identitet i spriječili da vam inbox bude zatrpan neželjenom poštom.

Usluzi se može pristupiti putem adrese relay.firefox.com ili korišćenjem istoimenog dodatka za veb pregledač.

Korišćenjem besplatne usluge dobija se pristup ka pet virtuaelnih imejl adresa.

Firefox Relay će proslijediti vaše poruke e-pošte s vaših alias adresa na vašu primarnu adresu e-pošte, a iz kompanije navode da ne čuvaju ili čitaju njihov sadržaj.

Za sve kojima pet alias adresa nije dovoljno, tu je premijum usluga čija cijena iznosi dva eura mjesečno (ili jedan euro mjesečno kada se plaća godišnje).

Premium imejl usluga je trenutno dostupna u SAD-u, Njemačkoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Kanadi, Singapuru, Maleziji, Novom Zelandu, Finskoj, Francuskoj, Belgiji, Austriji, Španiji, Italiji, Švedskoj, Švajcarskoj, Holandiji i Irskoj.

Osim toga, u ponudi je virtuelni telefonski broj (koji nije moguće promijeniti nakon što se odabere) tj. usluga maskiranja telefonskog broja koja nudi 50 minuta dolaznih poziva i 75 tekstualnih poruka mjesečno po cijeni od oko pet eura mjesečno.

Mozillina blog objava navodi da se njihova usluga može koristiti za odgovaranje na poruke posljednjeg pošiljaoca, ali da nije moguće upućivati ​​odlazne pozive ili slati poruke bilo kome (iako navodno u budućnosti planiraju da ponude i tu uslugu).

Ova funkcija telefonskog broja za sada je ekskluzivna za SAD i Kanadu, prenosi The Verge.

IzvorB92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve