Srijeda, 1 Februara, 2023
Rubrika:

Firefox i novi Windows 11 problem

Mozilla je problem riješila, tako da su najnovija verzija Firefox pregledača i Windows operativnog sistema sada kompatibilne

Firefox se često hvata u koštac s raznim problemima, a jedan od njih je bio onaj da se pregledač zamrzavao svaki put kad bi korisnici kopirali tekst na računarima koji imaju Windows 11 verziju operativnog sistema.

Problem je dakle pogađao sve one koji već imaju najnoviju Windows verziju – 22H2, budući da je u njoj Suggested Actions clipboard funkcija automatski uključena. Pregledač je ostajao zamrznut i preko 20 sekundi, a svako vrlo dobro zna da je svaki trenutak u zakočenom pregledaču kao vječnost. Poslije bi se sve vratilo u normalu, ali bi se problem ponavljao svaki put kad se kopira tekst, što nije tako rijetko.

Mozilla je problem riješila, tako da su najnovija verzija Firefox pregledača i Windows operativnog sistema sada kompatibilne. Ipak je korisno da se razumije šta se u prethodnom periodu dešavalo, a kako bi se neki budući problemi prepoznali na vrijeme i tako brže riješili.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve