Četvrtak, 8 Decembra, 2022
Rubrika:

Facebook proširuje pristup licenciranoj muzici kada je u pitanju gejming strim

Facebook najavljuje nekoliko strimova u kojima će slavni DJ-evi birati pozadinske numere dok kreatori igraju igre. DJ Khaled i Diplo su među onima koji učestvuju u posebnim emisijama koje se održavaju tokom ovog mjeseca

Facebook Gaming omogućava većem broju kreatora da puštaju licenciranu muziku u pozadini tokom strimovanja igara. Streameri sa statusom partnera od septembra prošle godine mogu da odaberu široki spektar pjesama velikog broja izvođača.

Manje glavobolja oko strimovanja

Strimeri koji imaju status partnera dobijaju pristup brojnim alatima i mogućnost strimovanja u 1080p pri 60 kadrova u sekundi. Partneri dobijaju dodatne pogodnosti, poput partnerske značke, ranog pristupa novim proizvodima i personalizovanije podrške od Facebooka. Kreatori mogu da koriste pjesme brojnih izdavača poput Universal Music Group-a, Warner Music Group-a i Sony Music Entertainment-a. Osim prenosa uživo, ponude obuhvataju arhivirane strimove i isječke koje gledaoci prave od njih.

Autori nisu ograničeni na unapred određene liste pjesama, pa mogu da puste skoro svaku pjesmu koja im se sviđa. Facebook napominje da streameri nemaju pravo da koriste određene pjesme, pa će takve numere biti označene kreatorima uz obavještenje. Facebook najavljuje nekoliko strimova u kojima će slavni DJ-evi birati pozadinske numere dok kreatori igraju igre. DJ Khaled i Diplo su među onima koji učestvuju u posebnim emisijama koje se održavaju tokom ovog mjeseca.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve