Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

Facebook i Instagram uvode kupovinu preko Amazona

Novo partnerstvo Meta-Amazon stvara novo iskustvo kupovine u zatvorenoj petlji i pruža mogućnost korisnicima da kupuju proizvode na društvenim mrežama Facebook i Instagram a zatim da cijeli proces plaćanja izvrše unutar aplikacije

Kupci Amazona sada mogu da obavljaju kupovinu unutar Facebooka i Instagrama bez napuštanja aplikacije.

Facebook i Instagram su nedavno dodali podršku za mogućnost kupovine preko Amazona bez napuštanja aplikacije. Novo iskustvo kupovine na Metinoj aplikaciji je dio novog partnerstva sa gigantom e-trgovine koje će omogućiti kupcima da povežu svoje naloge za kupovinu pružajući im mogućnost da odaberu artikl i završe proces kupovine unutar prozora na Facebooku ili Instagramu. Ova funkcija je trenutno dostupna Amazon kupcima u SAD-u.

Novo partnerstvo Meta-Amazon stvara novo iskustvo kupovine u zatvorenoj petlji i pruža mogućnost korisnicima da kupuju proizvode na društvenim mrežama Facebook i Instagram a zatim da cijeli proces plaćanja izvrše unutar aplikacije.

Sve što korisnici treba da urade je da povežu svoje Amazon, Facebook i Instagram naloge. Od korisnika se traži da se prijave na svojim Amazon nalozima i da pristanu da podijele svoje podatke sa Metom kako bi zaobišle ograničenja koje Apple postavlja.

Za sada ovo iskustvo je dostupno samo za Ameriku dok još uvijek ništa ne ukazuje da će se ova vrsta usluge proširiti i na druge kontinente.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve