Koliko puta vam se dogodilo da negdje čekate da dođete na red i razmišljate o tome koliko vremena ukupno ste proveli u redovima da biste obavili nešto i koje su vam sve ideje padale na pamet vezano za načine na koje bi se to moglo riješiti?

Uvijek imate ”na raspolaganju” mnogo šaltera, ali kao po nepisanom pravilu rade samo dva ili tri. Ili ste došli da platite jedan račun i žurite da završite neke druge obaveze, a gospodin ispred vas ima hrpu računa u rukama ili sklapa novi ugovor i čitavu vječnost odlučuje koji korisnički paket da odabere. A vi biste svoje završili za manje od dva minuta. I još na sve to, neko hoće preko reda, samo da nešto pita…

Takođe, sigurno vam se mnogo puta dogodilo da kasnite sa plaćanjem zbog vremena isporuke računa na vašu adresu ili da se račun negdje zagubi, a morate ga platiti do 15. u mjesecu da biste izbjegli neprijatnosti u vidu isključenja i slično. Jeste da to možete obaviti i sa starim računom, ukoliko odete do poslovnice kompanije čiji ste korisnik, ali onda to u potpunosti obesmišljava slanje računa i čekanje svake karike u lancu da obavi svoju funkciju. A vrijeme nam je svima najdragocjeniji resurs.

Ma koliko se činilo da svi previše žurimo i da niko nema strpljenja koliko bi trebalo, način života se promijenio, a samim tim i naše potrebe u odnosu na period od prije deceniju ili više. Budući da su informacije dostupne na klik i na to smo toliko navikli da više niko ne može ni da zamisli da čeka dnevnik u 19:30h ili novine sjutra ujutru da bi se o nečemu informisao, sasvim je jasno i zašto čekanje u redovima ima sve manje smisla. Digitalno doba mijenja naše navike i očekivanja.

S tim u vezi, sve veći broj kompanija nudi digatalne servise uz pomoć kojih omogućava plaćanje usluga preko interneta, što donosi brojne benefite ne samo u pogledu uštede vremena. Ipak, novina je da se od sada i računi šalju preko interneta, tj stižu na vašu mail adresu, što donosi dodatne povoljnosti.

Kompanila m:tel uveliko radi na intenziviranju kampanje o slanju računa putem mejla umjesto poštom, sa ciljem ubrzanja pružanja usluga i poboljšanja naplativosti računa, ali i sa ciljem zaštite životne sredine – manja potrošnja papira = zaštita šuma i zdravija okolina.

Kada je u pitanju m:tel ponuda, tj slanje računa na mejl, konkretni benefiti podrazumijevaju plaćanje direktno klikom iz mejla, bez posebnog logovanja na sajt kompanije i traženja opcija na sajtu – što nerijetko učini da izgubite strpljenje i da vam se taj vid plaćanja čini manje pouzdanim. Dakle, u mejlu dobijate link i sve što je potrebno jeste da kliknete na taj link i odmah ste tu gdje treba da budete, potrebno je samo da imate platnu karticu, a računi stižu na već pripremljenoj elektronskoj uplatnici.

Na taj način, račun dobijate već početkom mjeseca umjesto 15. u mjesecu (kad već kasnite sa plaćanjem) i što je veoma važno – isključeni korisnici bivaju uključeni odmah nakon plaćanja online, nema čekanja.

Da biste postali korisnik servisa E-račun kod kompanije m:tel, potrebno je da se prijavite na neki od sljedećih, vrlo jednostavnih, načina.

Korisnici mobilnih usluga to mogu učiniti

  • besplatnim pozivom korisničkog servisa na broj 1600, svakog dana od 0-24h;
  • podnošenjem zahtjeva u poslovnici m:tel-a;
  • slanjem sms-a: mail xy@zz na broj 1455, gdje je xy@zz vaša mejl adresa (primjer: marko86@gmail.com i to pošaljete na broj 1455)
  • putem selfcare platforme Moj m:tel.

Korisnici kablovskih usluga mogu se prijaviti

  • pozivom korisničkog servisa na broj 1600, svakog dana od 0-24h;
  • podnošenjem zahtjeva u poslovnici m:tel-a
  • putem selfcare platforme Moj m:tel.

Sve što vam je potrebno je pristup internetu i platna kartica, bilo da ste kod kuće ili na putu, brzo i jednostavno izmirujete svoje obaveze, u pola dana ili noći, a višestruko povoljnije i odgovornije – štedite vrijeme, plaćate račun dok traju reklame na tv-u, štitite životnu sredinu i na taj način doprinosite, a da nijeste mrdnuli iz udobnosti svog doma. Zvuči lako i jeste tako.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve