Facebook je omogućio svoju Messenger aplikaciju na desktop računarima. Sada korisnici imaju pristup Messenger-u (uključujući neograničene i besplatne grupne video pozive) na MacOS-u i Windows-u.

“>

Aplikacija za desktop će se sinhronizovati preko mobilnog telefona, nuditi obavještenja za nove poruke i podržavati Dark Mode i GIF-ove. U poslednjih mjesec dana Facebook je zabilježio više od 100% porasta ljudi koji koriste svoj desktop browser za audio i video pozive putem Messengera. Nova aplikacija za desktop mogla bi da olakša da ostanemo u kontaktu sa prijateljima. Nećete više morati da žonglirate između tabova i prozora browser-a.

Kompanije poput Zoom-a i Slack-a takođe rade na tome da njihove usluge video chat-a postanu privlačnije. Zoom je obećao da će završiti opsežan bezbjednosni izvještaj, a juče je Slack dodao opciju Microsoft Teams video poziva. U međuvremenu, Facebook-ovi developeri Messenger-a takođe sarađuju s vladama kako bi pomogli u širenju pouzdanih informacija o koronavirusu.

Aplikaciju Messenger za računare možete preuzeti preko Microsoft Store-a ili Mac App Store-a.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve