Disney+ servis će do dijela evropskih korisnika stići nedjelju dana prije nego što je planirano, pa će izabrane zemlje pristup platformi dobiti već 24. marta.

Disney

Tako će zainteresovani dobiti i legalan pristup serijama kao što je The Mandalorian, a po cijeni od 6,99 eura za mjesečnu pretplatu, te 69,99 za godišnju. Još uvijek nije poznato da li će i Evropljani dobiti popust poput onog koji je prilikom lansiranja ponuđen u Sjedinjenim Američkim Državama, a u okviru kojeg je usluga ponuđena za samo pet dolara mjesečno.

Disney+ je do Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Holandije, Australije i Novog Zelanda stigao 2019. godine, a još tada je planirano da u Njemačku, Francusku, Italiju, Španiju i Veliku Britaniju uđe 31. marta 2020. Popularnost bebe Yode ubrzala je proces, pa servis stiže nedjelju dana ranije, a spisku zemalja su se pridružile i Austrija, Švajcarska i Irska. Belgija, Portugal i skandinavske zemlje bi pristup servisu trebalo da dobiju sredinom ljeta, a o Srbiji i regionu još uvijek nema nikakvih informacija.

Komentari

avatar