Četvrtak, 25 Jula, 2024
Rubrika:

ChatGPT za Mac dostupan svima

Iz kompanije kažu da je ChatGPT aplikacija za macOS dizajnirana da se ''integriše bez problema u bilo šta što radite na računaru''

OpenAI je omogućio da ChatGPT aplikacija sada bude dostupna svim korisnicima macOS platforme.

Tokom prethodnog mjeseca, OpenAI je postepeno omogućavao svoju ChatGPT aplikaciju za Mac korisnicima sa Plus preplatom. Sada iz kompanije kažu da je ChatGPT aplikacija za macOS dostupna svima.

Iz kompanije kažu da je ChatGPT aplikacija za macOS dizajnirana da se “integriše bez problema u bilo šta što radite na računaru”. Aplikacija je kreirana da bude izvorna za Mac i nudi laku prečicu na tastaturi za lansiranje, preko Option + Space.

ChatGPT aplikacija za macOS omogućava korisnicima da bez teškoća koriste četbot, a moguće je kačenje fajlova, fotografija i skrinšotova uz poruke, nakon čega ChatGPT može da koristi taj materijal.

Moguć je i pristup Voice Mode funkciji, kako bi se sa ChatGPT-om komuniciralo pomoću glasa. OpenAi kaže da će nova verzija Voice Mode-a, sa GPT-4o mogućnostima, biti dostupna u narednim nedjeljama.

Standardni korisnici mogu da ChatGPT aplikaciju za macOS preuzmu sa OpenAI sajta – besplatno, dok ChatGPT Plus pretplatnici mogu da pristupe svom punom nalogu sa pratećim pogodnostima.

IzvorB92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve