Srijeda, 27 Septembra, 2023
Rubrika:

Ažuriranje Google Meet-a dodaje nove filtere i maske

Od kada je Google omogućio da Meet bude besplatna usluga svima, aplikacija nastavlja da se razvija novim funkcijama i poboljšanjima

Google Meet možda još nije postao kulturni fenomen poput Zoom-a, ali i dalje ostaje jedna od najboljih usluga video poziva.

Dodajte mačke, astronaute, meduze i još mnogo toga u svoje Meet pozive

Od kada je Google omogućio da Meet bude besplatna usluga svima, aplikacija nastavlja da se razvija novim funkcijama i poboljšanjima. Tokom posljednjih nekoliko mjeseci dobio je prostraniji dizajn, video pozadine, režim uštede baterije i još mnogo toga. A sa najnovijim ažuriranjem, dobija još više novih trikova, kako bi se približio konkurentima. Google objavljuje novo ažuriranje za Meet za Android i iOS, koje dodaje neke nove filtere i maske da bi vam uljepšali doživljaj video konferencija. Ovi Snapchat-slični filteri, omogućiće korisnicima da pretvore svoje lice u Meduze, Mačke, Robote, pse itd.

Ažuriranje takođe dodaje novi odjeljak „Styles“, koji vam omogućava da dodate efekte crno-bijele fotografije i lense flare. Da biste ih isprobali, dodirnite sparkle logo koji se pojavljuje u donjem desnom uglu video fida.. Novi filteri, maske i efekti sada su dostupni za Meet na Androidu i iOS-u.  Mnogi od ovih filtera prenose se iz Duo-a, druge Google-ove aplikacije za video pozive, za koju glasine sugerišu da će na kraju biti ukinuta u korist Meet-a. Zoom već dugo nudi takve filtere i na Androidu i na iOS-u, pa je dobro vidjeti kako Google Meet konačno nadoknađuje zaostatak. Novi filteri i maske se pojavljuju u aplikaciji Google Meet za Android i iOS sa najnovijim ažuriranjem. Oni će takođe biti dostupni u okviru objedinjenog Gmail iskustva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve