Srijeda, 27 Septembra, 2023
Rubrika:

Apple app za klasičnu muziku dostupna na Android-u

Apple Music Classical je sada dostupan na Android uređajima, a aplikaciju možete preuzeti iz Google Play prodavnice

Nakon što je Apple kupio servis za striming klasične muzike Primephonic 2021. godine, kompanija je najavila planove za uvođenje aplikacije za klasičnu muziku do kraja prošle godine. Međutim, Apple je promašio svoj cilj za nekoliko mjeseci i nije pustio samostalnu aplikaciju na iPhone do marta.

Možete dobiti pristup Apple Music Classical-u putem pretplate na Apple Music ili Apple One. Aplikacija nudi snimke klasične muzike bez oglasa sa zvukom do 192 kHz / 24-bita bez gubitaka, zajedno sa hiljadama snimaka koji podržavaju prostorni zvuk. Takođe zadržava Primephonic-ove detaljne muzičke metapodatke, što olakšava pretraživanje njegove ogromne biblioteke.Android Gets Apple Music Classical App Before iPad, Mac

Predstavljanje Apple Music Classical-a na Android nadmašuje kompanijsko izdavanje optimizovane aplikacije za iPad i Mac. Ali, kako je istakao 9to5Mac, to je vjerovatno zato što Primephonic već ima aplikaciju na operativnom sistemu, a novi Apple Music Classical će jednostavno zauzeti njegovo mjesto.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve