Srijeda, 7 Juna, 2023
Rubrika:

Adobe daje svim svojim korisnicima besplatno dva mjeseca Creative Cloud

Korisnici treba da imaju Creative Cloud nalog i pretplatu za početak, tako da ćete zapravo besplatno produžiti pretplatu za dodatna dva mjeseca

S obzirom da sve više ljudi radi i uči od kuće, usluge u cloud-u postaju važnije nego ikad jer omogućavaju studentima i radnicima da zajedno rade na daljinu i zajedno sinhronizuju svoje fajlove, kao i da im mogu pristupiti s bilo kog mjesta, poput njihovih kućnih računara.

Foto: Ubergizmo

Adobe-ov Creative Cloud jedan je od tih servisa i čini se da kompanija sada daje svim svojim pretplatnicima dva mjeseca besplatno. Korisnici treba da imaju Creative Cloud nalog i pretplatu za početak, tako da ćete zapravo besplatno produžiti pretplatu za dodatna dva mjeseca.

Međutim, iz nekog razloga Adobe zaista nije pokazao kako da zatražite ovu opciju. Umjesto toga, čini se da je kompanija sakrila ponudu i da ćete morati da prođete kroz neke korake da biste je zatražili. Prije svega, moraćete da se prijavite na svoj Creative Cloud nalog. Drugo, nakon što ste se prijavili, idite na odjeljak Manage Plan i zatražite da otkažete svoj plan.

Međutim, ne brinite, zapravo nećete otkazati svoj plan. Izaberite opciju koja kaže „Too expensive“ i pritisnite nastavak, nakon čega će vas Adobe uputiti na stranicu s ponudama da vas ubijedi da ostanete. Ovdje bi trebalo da nađete opciju za besplatan program od dva mjeseca.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve