Ponedjeljak, 27 Marta, 2023
Rubrika:

Adidas nudi slušalice koje se pune pomoću sunčeve svjetlosti

Adidas je predstavio RPT-02 SOL, par Bluetooth slušalica koje se same pune preko Exeger Powerfoyle solarnih baterija, koje su ugrađene direktno u plastični okvir

Gedžeti koji se pune pomoću solarne energije nijesu novitet, ali je rijetka pojava da tehnologija bude implementirana u slušalice. Sada to mijenja Adidas.

Adidas je predstavio RPT-02 SOL, par Bluetooth slušalica koje se same pune preko Exeger Powerfoyle solarnih baterija, koje su ugrađene direktno u plastični okvir. Slušalice imaju cijenu od 230 dolara.

Kompanija nije pomenula da li slušalice posjeduju tehnologiju aktivnog utišavanja buke u pozadini, kao ni postojanje nekih inovativnih audio kodeka.

Zato znamo da RPT-02 SOL slušalice imaju IPX4 otpornost na vodu, mikrofon i USB-C port kao rezervno rješenje za punjenje.

Nekoliko kompanija je ranije predstavilo slušalice ili bubice koje se pune preko solarnih panela i baterija (Urbanista i Blue Tiger). Navodi se da tehnologija radi bez problema, bar kada su u pitanju ovakvi uređaji sa niskom potrošnjom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve