Nedjelja, 26 Marta, 2023
Rubrika:

Zimske karnevalske fešte od 15. februara

Svečano otvaranje Tradicionalnih zimskih kotorskih karnevalskih fešti biće upriličeno u subotu 15. februara 2020. u 12 sati, abrumom ulicama Starog grada, na čelu sa kapom karnevala Lukom Knezovićem, kotorskom Gradskom muzikom i mažoretkama

Svečano otvaranje Tradicionalnih zimskih kotorskih karnevalskih fešti biće upriličeno u subotu 15. februara 2020. u 12 sati, abrumom ulicama Starog grada, na čelu sa kapom karnevala Lukom Knezovićem, kotorskom Gradskom muzikom i mažoretkama.

Ilustracija

Kako ističu organizatori, fešte će trajati do 23. februara, a planirana je na Trgu od oružja “Njokada ala maka”, dok će se za dobar štimung pobrinuti “VIS TETRA”.

Dječiji maskenbal na programu je u ponedjeljak 17. februara, a veliki maskenbal u subotu 22. februara u Poslovnom centru “Vukšić”.

Zimske karnevalske fešte završavaju u nedjelju 23. feburara velikom karnevalskom povorkom, suđenjem i spaljivanjem karnevala i koncertom Jelene Rozge na Trgu od oružja.

Na dan karnevala izaći će i humorističko – satirični list “Karampana”.

Kutija predviđena za dostavljanje tekstova koji čine sadržaj ovog lista, već se nalazi na Kamenom kiosku, ispred glavnih gradskih vrata.

Organizator je JU Kulturni centar “Nikola Đurković” Kotor, a suorganizaror Turistička organizacija Kotor.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve