Zbog prijetnji na Instagramu: Aleksandru Savoviću pritvor do 30 dana

Protiv ovog rješenja može se izjaviti žalba Višem sudu u Bijelom Polju u roku od tri dana od dana prijema prepisa rješenja

Rješenjem vanraspravnog krivičnog vijeća Osnovnog suda u Beranama okrivljenom Aleksandru Savoviću određen je pritvor do 30 dana koji se računa od 09.07.2019, zbog postojanja osnovane sumnje da je učinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i posebnih okolnosti ukazuju da će dovršiti pokušano krivično djelo ili izvršiti krivično djelo kojim prijeti ili ponoviti krivično djelo, saopšteno je iz Osnovnog suda u Beranama.

Aleksandar Savović

”Osnovnom sudu u Beranama dana 11.07.2019. godine dostavljen je optužni predlog Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama Kt.br.170/2019 od 10. jula 2019. godine, kojim je okrivljenom Savović Aleksandru, iz Berana, stavljeno na teret krivično djelo ugrožavanje sigurnosti iz čl.168. st.1. u vezi čl.42. a Krivičnog Zakonika Crne Gore, sa predlogom za određivanje pritvora”- navedeno je u saopštenju.

Protiv ovog rješenja može se izjaviti žalba Višem sudu u Bijelom Polju u roku od tri dana od dana prijema prepisa rješenja.

Žalba protiv ovog rješenja ne zadržava izvršenje rješenja.

Komentari

avatar