Petak, 22 Septembra, 2023
Rubrika:

Zainteresovani za poziciju v.d. VDT-a da dostave biografije

Kako je saopšteno iz Tužilačkog savjeta, rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Baru Radovan Đurišić, predstavio je rezultate rada i izazove sa kojim se suočava to tužilaštvo

Na sjednici Tužilačkog savjeta, kojom je predsjedavala v.d. Vrhovna državna tužiteljka Maja Jovanović, između ostalog, donijeta je odluka da se zainteresovanim licima za v.d. VDT-a, koja ispunjavaju uslove propisane članom 43 Zakona o Državnom tužilaštvu, uputi poziv da u roku od sedam dana od dana objavljivanja, dostave radnu biografiju elektronskim putem na adresu Tužilačkog savjeta [email protected].

Kako je saopšteno iz Tužilačkog savjeta, rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Baru Radovan Đurišić, predstavio je rezultate rada i izazove sa kojim se suočava to tužilaštvo.

Na sjednici je, dodaje se, takođe, Vladimir Savović , rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Ulcinju, upoznao članove Savjeta sa načinom rada, rezultatima i izazovima tog tužilaštva.

“Obavljen je intervju sa kandidatkinjom prijavljenom na javni oglas za izbor rukovodioca Osnovnog državnog tužilaštva u Cetinju”, navode u saopštenju.

Savjet je razmotrio 11 pritužbi na rad državnih tužilaca i rukovodilaca državnih tužilaštava u pogledu zakonitosti rada.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve