Subota, 3 Juna, 2023
Rubrika:

Za vikend uhapšeno 27 vozača zbog vožnje u pijanom stanju

Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju

Uprava policije je u danima vikenda na crnogorskim putevima evidentirala 47 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri osobe zadobile teške, dok je 17 osoba zadobilo lake tjelesne povrede.

“U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su podnijeli 130 prekršajnih prijava, izdali 684 prekršajna naloga, oduzeli 10 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja”, saopšteno je iz policije.

Zbog upravljanja vozilom pod djestvom alkohola uhapšeno je 27 vozača, od čega 13 vozača u Podgorici.

“Podgorička policija je u ulici Stanka Dragojevića zaustavila V.R., kojem je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,43 g/kg. On je lišen slobode, a nakon privoda sudiji za prekršaje njemu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 20 dan”, kazali su iz policije.

Takođe, Mobilna jedinica saobraćajne policije je zaustavila vozilo koje se auto putem kretalo suprotnim smjerom, a kojim je upravljao R.M. Kontrolom je utvrđeno da je R.M. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,66 g/kg. On je uhapšen.

“Osim toga, uhapšen je i U.R. državljanin Republike Srbije koji se auto putem kretao brzinom od 194 km/h, na dijelu puta gdje je brzina kretanja ograničena na 100 km/h”, navode iz policije.

Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve