Ministar sporta mladih Nikola Janović uvjeren je da će završetak radova na rekonstrukciji bazena “Nikša Bućin” još više razviti vaterpolo u Kotoru i iznjedriti još crnogorskih šampiona.

Janović je boravio u službenoj posjeti Opštini Kotor, a bio je i na bazenu “Nikša Bućin”, gdje su u toku radovi na rekonstrukciji tog plivališta.

“Kao Kotoranin, sa posebnom emocijom moram naglasiti da Ministarstvo sporta i mladih kontinuirano radi na unapređenju sportske infrastrukture u ovom gradu. Dali smo maksimalan doprinos u rekonstrukciji bazena koji predstavlja simbol crnogorskog vaterpola i ima ogroman značaj za djecu i omladinu širom Boke. Čvrsto sam uvjeren da će završetak radova još više razviti vaterpolo u Kotoru i iznjedriti još crnogorskih šampiona”, dodaje ministar sporta i mladih.

Bazen su danas obišli i direktor Uprave javnih radova Rešad Nuhodžić i predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović.

Kako navode iz Ministarstva sporta i mladih glavni izvođač radova je naznačio 31. avgust kao krajnji datum završetka radova.

Janović je posjetio i OŠ “Njegoš” koja predstavlja čak četvrtu investiciju Ministarstva sporta i mladih u ovom gradu. Ministarstvo je ranije opredijelilo sredstva u ukupnom iznosu od oko 110.000 eura za OŠ “Savo Ilić”, Srednju pomorsku školu, kao i za Specijalnu bolnicu “Dobrota”.

 

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve