Srijeda, 27 Septembra, 2023
Rubrika:

Za angažovanje vojnika na rekonstrukciji putnog pravca most Pjenavac – Mrtvo Duboko Vlada daje 66.000 eura

Troškovi izvođenja radova na proširenju i nasipanju putnog pravca, na osnovu trenutnih tržišnih cijena, iznose oko 66.000 eura i odnose se na dnevnice, smještaj, iznajmljivanje materijala, skladištenje i čuvanje MES-a, gorivo i maziva za mašine

Vlada je 2. juna na telefonskoj sjednici, na osnovu pribavljenih saglasnosti većine članova, usvojila Informaciju o potrebi preusmjeravanja sredstava Ministarstvu odbrane iz tekuće budžetske rezerve za angažovanje pripadnika Vojske Crne Gore za izvođenje radova na rekonstrukciji putnog pravca most Pjenavac – Mrtvo Duboko, Opština Kolaši.

Opština Kolašin se obratila Ministarstvu odbrane o potrebi izvođenja radova na putnom pravcu most Pjenavac-Mrtvo Duboko, Opština Kolašin, kao i angažovanju inžinjerijske jedinice koja bi izvela potrebne radove na proširenju i nasipanju navedenog putnog pravca.

“U cilju valorizacije turističkih kapaciteta i prirodnih ljepota u Opštini Kolašin, a imajući u vidu da na trasi puta Pjenavac-Mrtvo Duboko nema imovinsko-pravnih smetnji za izvođenje predmetnih radova, Ministarstvo odbrane je izrazilo spremnost da za isto angažuje pripadnike Vojske Crne Gore”, navodi se u informaciji.

Kako su dodali, troškovi izvođenja radova na proširenju i nasipanju putnog pravca, na osnovu trenutnih tržišnih cijena, iznose oko 66.000 eura i odnose se na dnevnice, smještaj, iznajmljivanje materijala, skladištenje i čuvanje MES-a, gorivo i maziva za mašine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve