Vlasnik prijetio da će se zapaliti benzinom: Zakazano rušenje plažnog bara na Kamenovu

 Policija, koja je pružala asistenciju odgodila je tada rušenje, a Kovačeviću se od tada nalazi u lokalu, za koji tvrdi da je njegov dom, jer nema gdje da živi

Komunalna policija zakazala je za danas u devet sati rušenje plažnog bara “Zoff Fish’s Bar” na Kamenovu, nakon što je prije tri sedmice akcija odgođena, jer se vlasnik lokala Zoran Kovačević polio benzinom i zaprijetio da će zapaliti plinske boce i kompletan prostor dići u vazduh.

Policija, koja je pružala asistenciju odgodila je tada rušenje, a Kovačeviću se od tada nalazi u lokalu, za koji tvrdi da je njegov dom, jer nema gdje da živi.

Ovo će biti sedmi pokušaj u protekle tri godine, od kada je Komunalna policija, koju je još 2016. ovlastila Vlada Crne Gore, donijela rješenje o rušenju, jer je javno preduzeće Morsko dobro je ukinulo krajme decembra 2015. dozvolu za rad plažnog bara i “izbrisalo“ ga iz Plana privremenih objekata.

Na rušenje objekta insistiraju i bivši vlansici zemlje porodica Mitrović, koja je zemljišni kompleks prodala kompaniji “Monte co“ , a koja namjerava da na ovoj atraktivnoj lokaciji gradi turistički rezidencijalni kompleks.

Komentari

avatar