Nedjelja, 26 Marta, 2023
Rubrika:

Vladika Boris u Stejt departmentu sa Eskobarom: CPC snažan partner u izgradnji međuvjerskog sklada

''Konstatovali smo da je Crnogorska Pravoslavna Crkva snažan partner u izgradnji međuvjerskog sklada''

Vladika Crnogorske pravoslavne crkve Boris, koji već nekoliko sedmica boravi u Sjedinjenim američkim državama, sastao se sa specijalnim američkim izaslanikom za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom.

“Danas sam u Stejt Departmentu imao čast da se sastanem sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju Gabrijelom Eskobarom. Razgovarali smo o tome da crnogorski evroatlantski put zavisi od snage međuetničke i međuvjerske zajednice u Crnoj Gori.

Konstatovali smo da je Crnogorska Pravoslavna Crkva snažan partner u izgradnji međuvjerskog sklada”, naveo je vladika u objavi na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bob
13.10.2022-08:05 08:05

Mudriji je mitropolit Mihailo .Drugi put da on ode.Biće primljen na još viši nivo. Ameriški narod masovno cijeni našega mitropolita.

!!!
13.10.2022-10:13 10:13

Eskobar je izgleda još jedan od likova koji učestvuju u trgovini i kompenzaciji u korist Srbije a na štetu Crne Gore.Hoće da postane diplomatska zvijezda kad se sve iskompenzira i Srbija prizna Kosovo.A tada će Srbija imati i Rep.Srpsku i CG.Samo da dodam da je juče ON lično,otvorio novu ambasadu Srbije u Vašingtonu.A ne radi to za džabe,sigurno.On je kamen temeljac podrške Dritanu i zato je ovaj picopevac ovako kočoperan.Znači,ili svi na ulicu ili u mišju rupu.