Utorak, 3 Oktobra, 2023
Rubrika:

VLADA KAO EKSPOZITURA SPC Izdajnička vlast brani Cetinjski manastir od Crnogoraca

Nakon ovog poteza postalo je jasno da izdajnička vlada na čelu sa Zdravkom Podoljubom Krivokapićem, ne radi u interesu građana, pogotovo ne Crnogoraca, već štiti interese klerofašističke, parapolitičke, pseudovjerske organizacije - SPC koja negira Crnu Goru i sve crnogorsko

Nakon najave da će Crnogorci danas doći na Cetinje da nalažu badnjake, teokratsko-izdajnička Vlada koja se pretvorila u eskpozituru Srpske crkve u Crnoj Gori je ekspresno reagovala i ogradila prostor oko Cetinjskog manastira.  Društvenim mrežama kruži fotografija “ograđenog” Cetinjskog manastira, a ogorčeni građani, prvenstveno Cetinjani se pitaju: “Ko i od koga ograđuje manastir?”

“Viđeh ovu fotografiju na mrežama i ne mogu da dođem k sebi. Gledam i ne vjerujem. Ko i od koga ograđuje manastir? Kome se ograničava pravo kretanja i korišćenja onoga što su nam đedovi sagradili i ostavili u amanet? Ko na ovaj način omalovažava Crnogorce? Znaju li šta rade? Mislim da nijesu svjesni”, objavljeno je na Facebook stranici Ovo je Crna Gora.

BRUKA Štite okupatorsku Srpsku crkvu od Crnogoraca

Fotografija ograđenog manastira izazvala je revolt među korisnicima društvenih mreža, a mnogi su aludirali kako Crnogorci smetaju novoj vlasti a ne bi im smetao Arkan koga je pokojni lider SPC Amfilohije 90-ih srdačno ugošćavao u Cetinjskom manastiru.

“Oni su u stanju da otmu i ono najvažnije i najsvetije Crnogorcima, ono sa čime oni ama baš nikakve veze nemaju i to znaju. Koliko je samo suludo, a to im se dozvoljava, da se SPC pita sa Cetinjskim manastirom, i da mogu da zabrane Crnogorcima da ulaze u svoj manastir – duhovnu i svjetovnu bit svoju!

-Mene ovo na 90-te sve podsjeća.

-SPC is feeling relaxed in Cetinje. Return to early 1990s.

-Samo još Arkan fali!

-Ovo je moj grad! Ovđe su napravljeni prvi moji koraci, ovđe sam rodila svoju đecu, ovđe šetam svoju unučad, čemu ovo, kome postavljate ograde, nama Cetinjanima, zašto? Ko ste vi, odakle vam obraz i pravo na ovo? Mi smo slobodni i plemeniti ljudi, ko ste Vi?Zašto zato što otimate, kradete nešto što vas nikad pripsti neće! Ovo je Dolina bogova a mi Cetinjani bogovi! I svi Crnogorci!!!

-Ovo je katastrofa,od koga oni brane manastir od nas! brane naš manastir!

-Posrbljavaju nam Crnu Goru, neće moći !!!

-Nema nas!!! Tako nam i treba!!! Nebilo nas, eto mene prvoga. Gledam i plače mi se, đe smo kad treba. Niđe! Doma. Nebilo nas opet kažem, da nas ne bude.

Nakon ovog poteza postalo je jasno da izdajnička vlada na čelu sa Zdravkom Podoljubom Krivokapićem, ne radi u interesu građana, pogotovo ne Crnogoraca, već štiti interese klerofašističke, parapolitičke, pseudovjerske organizacije – SPC koja negira Crnu Goru i sve crnogorsko.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jocko
06.01.2021-09:06 09:06

Znaci ako su oni od Cetinjana ogradili manastir, to znaci da on vise nije Nas.Potpuno je nebitno je li Zdravkov ili Beograda.Zar ovo nije krucijalni dokaz da su se nase najgore slutnje ostvarile?

Ante
06.01.2021-11:21 11:21

Ispali ste kukavice Crnogorci. Okupirala vas manjina uz pomoć organiziranih medijskih izdajica. Trojanski konj URA. Rasturaju vam državu iz dana u dan a vi šutite i mislite da cete docekati izbore za 4 g. Za 4 g neće biti ni institucija ni države. Diplomati ju vam gase, avio i brodski prijevoz. Crkve i manastire daruju drugoj državi. Probudite se prije nego bude kasno i to ne na internetu nego na prosvjedu

Lovcen
06.01.2021-13:50 13:50

Kad rade u sred Cetinja sa 94% CRNOGORACA vjerujte da ste nas OBRUKALI CETINJANI vazda i sve rade u ponoc kad se spava u mracnoj tisini!!

nenad mne
06.01.2021-15:31 15:31

Da, možda, nije u pitanju nova državna granica? Šta apostoli kažu na ovakvu slobodu i zajedništvo? Mizerija, može li gore-može Cetinjani, marš iz Cetinja, pa da dođu Trebinjci i ini šumnjaci!!

Velja
06.01.2021-20:58 20:58

Upravo vam se obija o glavu sve ono sto ste radili opoziciji sve ove godine. Za sve sto vam ne valja bila kriva Srbija, a ti sto vas huskaju jedne na druge, brata na brata,su sve bogatiji…