Srijeda, 22 Marta, 2023
Rubrika:

Viši sud: Razmatra se privremena blokada imovine porodice Šarić

Darko Šarić se tereti da je iz Istražnog zatvora gdje se nalazio zbog šverca 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu tokom 2008. i 2009. godine preko kriptovane telefonske Skaj aplikacije nastavio da organizuje posao krijumčarenja droge ali i da organizuje ubistva saradnika i suparnika iz suprostavljenog klana

Odluku sudije za istragu Višeg suda Suzane Mugoše da privremeno zablokira imovinu porodice Šarić u Crnoj Gori zbog sumnje da je stečena kriminalom nakon uložene žalbe advokata razmatraće vanraspravno vijeće Višeg suda, potvrdila je Pobjedi savjetnica za odnose sa javnošću Višeg suda Marija Raković.

Milionski vrijedna imovina porodice Šarić u Crnoj Gori je privremeno blokirana na zahtjev srpskih vlasti koje su prošle godine otvorile istragu protiv Darka Šarića i pripadnika njegove kriminalne organizacije koja je rema tvrdnjama tamošnjeg tužilaštva odgovorna za brojna teška krivična djela, teškog ubistva, šverca droge, ilegalnog držanja oružja..

Darko Šarić se tereti da je iz Istražnog zatvora gdje se nalazio zbog šverca 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu tokom 2008. i 2009. godine preko kriptovane telefonske Skaj aplikacije nastavio da organizuje posao krijumčarenja droge ali i da organizuje ubistva saradnika i suparnika iz suprostavljenog klana.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikčević
27.01.2023-18:46 18:46

Što samo Crnogorcima se blokira imovina? Jel to zato što je Lana Šarić žena mu bila na CG skup Mercedesom G 400 automobilom Bg tablice jel to zato što se Darkova ćerka isto nalazila na CG skupovima ?? Nemojte mi blokirati komentar sramota !! Zatvarajte malo litijaše škaljarce manite se porodice časne Šarić !!!!