Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je gostujući u emisiji “Hit tvit” na televiziji Pink, najavio da se povlači sa čela stranke te da će uskoro biti samo predsjednik Srbije.

On je komantarisao i kako je bilo mnogo lažnih objava na društvenim mrežama, kao i da pojedinci koriste eru društvenih mreža kako bi senzacionalizmom stekli popularnost.

“Jedna laž je sustizala drugu. Kako je neko tražio upotrebu 63. padobranske brigade. Te kako idu vodeni topovi sa Banovog Brda. Lagao je ko je šta stigao. Nedjelju dana prije toga bile su vijesti gdje su nam, tobože, ugledni novinari govorili o tome kako je čitava porodica stradala od korone. Ispostavilo se da je ta porodica demantovala. Nismo čuli ni izvinite zbog toga”, kazao je Vučić.

On je građanima Srbije poručio da budu disciplinovani.

“Pobijedićemo koronu, garantujem”, rekao je Vučić uz tvrdnju da Srbija ima dovoljno medicinske opreme i odgovorne zdravstvene radnike.

Izrazio je zadovoljstvo što večeras, kako kaže, nema ni 500 ljudi na protestima.

Istakao je da su članovi Kriznog štaba časni i odgovorni ljudi, a na opasku da je jedna od vijesti na mrežama bila da je doktor Kon dobio stan u Beogradu na vodi rekao je kratko: “Sram ih bilo.”

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve