Ponedjeljak, 20 Marta, 2023
Rubrika:

Više od 50 ljudi povrijeđeno kada se prevrnuo autobus u Britaniji

Portparol Nacionalne zdravstvene službe (NHS) u Somersetu potvrdio je da je manji broj putnika iz dabldekera morao da primi hiruršku pomoć

U saobraćajnoj nesreći u kojoj se prevrnuo jedan dabldeker autobus u engleskoj grofoviji Somerset povrijeđene su 54 osobe.

Autobus je prevozio 70 radnika nuklearne elektrane Hinkli point C, a do nesreće, u kojoj je učestvovao i jedan motociklista, je došlo zbog leda na putu.

Kako je preneo BBC, portparloka policije Ejvona i Somerseta je izjavila da nije bilo žrtava i da su 54 pacijenta dobila medicinsku pomoć.

Portparol Nacionalne zdravstvene službe (NHS) u Somersetu potvrdio je da je manji broj putnika iz dabldekera morao da primi hiruršku pomoć.

„Jedan dio pacijenata je zbog lakših povreda dobio pomoć u bolnici Bridžvoteru, a 26 u hitnoj pomoći u bolnici Masgrouv park u Tontonu. Kod manjeg broja osoba je bila neophodna hirurška intervencija i neki su primljeni na bolnička odjeljenja. Još troje je dobilo pomoć u bolnici u Bristolu, ali oni su pušteni kućama“, naveli su iz NHS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve