Za sve one željne divnih prirodnih prizora, a trenutno smještene u vlastitim domovima, Američki nacionalni parkovi osmislili su sjajnu zanimaciju. Virtualna šetnja i neki od najljepših prizora na svijetu samo su jedan klik udaljeni od vas, a koji su nas parkovi posebno oduševili, pogledajte u nastavku.

U nacionalnom parku Kenai Fjords na Aljasci, s obzirom na trenutna zbivanja povezana s koronavirusom u svijetu, odlučili su zainteresiranima iz cijelog svijeta ponuditi virtualni obilazak. Tako uz nekoliko klikova mišem možete istražiti ledene sante, fjordove i divljinu, prolaziti kroz zaleđena područja, ali i vidjeti kako klimatske promjene utječu na ovo područje.

Sada možete virtualno prošetati kroz neke od najljepših nacionalnih parkova na svijetu (фото 1)

Jedan od najpopularnijih nacionalnih parkova na Havajama također je uveo mogućnost virtualnog obilaska parka. Riječ je o Hawai’i Volcanoes nacionalnom parku u kojem ćete pak doživjeti Nahuku uvalu koju je formirala lava, pa čak i “letjeti” iznad parka te vidjeti koje je sve promjene napravila erupcija 1959. godine.

Sada možete virtualno prošetati kroz neke od najljepših nacionalnih parkova na svijetu (фото 2)

Ljubitelji uvala posebno će uživati u virtualnoj šetnji kroz Carlsbad Caverns nacionalni park u New Meksiku. U ovom su parku otišli korak dalje pa tako, osim prizora spektakularnih formacija kamenja i hiljadu šišmiša koji ovdje žive, možete iskusiti i kako izgleda život jednog šišmiša kroz nevjerojatno kul simulaciju.

Sada možete virtualno prošetati kroz neke od najljepših nacionalnih parkova na svijetu (фото 3)

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve