Subota, 2 Decembra, 2023
Rubrika:

Veliki broj sugrađana i turista ispratili su karavan Praznika mimoze u Podgorici

Turistička organizacija Podgorice, u saradnji sa Turističkom organizacijom Herceg Novi i Javnom ustanovom kulture „Herceg fest“, organizovali su danas defile karavana „Praznika mimoze“, čime je ujedno obilježen početak 48. po redu manifestacije posvećene cvijetu mimoze.

Iz TO Podgorice istakli su zadovoljstvo što, nakon više od deceniju, karavan „Praznika mimoze“ drugu godinu zaredom gostuje u Glavnom gradu.

– Sugrađani i turisti danas su imali priliku da uživaju u prepoznatljivim zvucima Gradske muzike i šetnji prelijepih mažoretki, koji su dodatno uljepšali sunčan dan u gradu, istakla je Ana Jovanović.

Bojana Milojević, ispred TO Herceg Novi, izuzetno je zadovoljna što je karavan gostovao i u Podgorici, te što su imali priliku da na originalan i prepoznatljiv način najave tradicionalnu turističko-propagandnu manifestaciju, koju karakterišu zabavne, karnevalske i pučke svečanosti.

– Manifestacija zvanično počinje u subotu, 28. januara i trajaće do 19. februara, a očekujemo veliki broj posjetilaca iz zemalja regiona, Evrope i šire, za koje smo pripremili bogat i raznovrstan programski sadržaj, kazala je Milojević.

Organizatori su iskazali zadovoljstvo zbog dobre posjećenosti i organizacije karavana u Glavnom gradu, te vjeruju da će ovu saradnju na obostrano zadovoljstvo nastaviti i u narednim godinama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve