Srijeda, 4 Oktobra, 2023
Rubrika:

VDT: Formiran predmet povodom pronalaska ugljenisanog tijela, izjavu dalo više građana

U Tužilaštvu kažu da je, u saradnji sa Upravom policije i vještacima odgovarajuće struke, na licu mjesta obavljen uviđaj, te da su izuzeti su svi pronađeni tragovi i predmeti, koji su po naredbi VDT-a poslati na odgovarajuća vještačenja

Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom pronalaska tijela muškarca V.V. (23), u subotu 8. aprila u podgoričkom naselju Šteke.

Tim povodom saslušane su dvije osobe u svojstvu svjedoka, a prikupljena su obavještenja od većeg broja građana. Tužilaštvo čeka i rezultate obdukcije.

Tokom istrage o zločinu u kom je ubijen i zapaljen muškarac policija je došla do saznanja da je riječ o mladiću koji je nestao prije nekoliko dana.

U njega je ispaljeno nekoliko hitaca, nakon čega je tijelo zapaljeno.

– U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici formiran je predmet povodom pronalaska tijela muškog lica, u mjestu Šteke, zbog osnovane sumnje da je izvršeno krivično djelo teško ubistvo na štetu tog lica i u fazi je izviđaja – saopšteno je Portalu Pobjeda iz VDT-a.

U Tužilaštvu kažu da je, u saradnji sa Upravom policije i vještacima odgovarajuće struke, na licu mjesta obavljen uviđaj, te da su izuzeti su svi pronađeni tragovi i predmeti, koji su po naredbi VDT-a poslati na odgovarajuća vještačenja.

Takođe, Tužilaštvo je naložilo obdukciju tijela.

– Obdukcioni zapisnik još nije dostavljen tužilaštvu – ističe se u odgovoru ovom portalu.

Dvije osobe saslušane su u tužilaštvu u svojstvu svjedoka, a prikupljena su obavještenja od većeg broja građana.

– U daljem toku postupka preduzeće se i druge neophodne mjere i radnje, a sve u cilju rasvjetljavanja predmetnog događaja i identifikacije izvršilaca navedenog krivičnog djela – poručuju u VDT-u.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve