Srijeda, 22 Marta, 2023
Rubrika:

Pogledajte najnoviju britansku kartu ruskih napada i osvajanja

U svom najnovijem ažuriranju obavještajnih podataka Ministarstvo obrane Ujedinjenog Kraljevstva kaže da je Rusija bila prisiljena promijeniti svoj operativni pristup i da sada provodi strategiju iscrpljivanja

Ministarstvo obrane Ujedinjenog Kraljevstva u najnovijem dnevnom biltenu o stanju na ratištu kaže da Kremlj “do sada nije uspio postići svoje izvorne ciljeve” i da je “iznenađen razmjerom i žestinom ukrajinskog otpora”.

U svom najnovijem ažuriranju obavještajnih podataka Ministarstvo obrane Ujedinjenog Kraljevstva kaže da je Rusija bila prisiljena promijeniti svoj operativni pristup i da sada provodi strategiju iscrpljivanja.

“To će vjerojatno uključivati neselektivnu upotrebu vatrene moći, što će rezultirati povećanjem civilnih žrtava, uništavanjem ukrajinske infrastrukture i intenziviranjem humanitarne krize”, upozorava se.

Britanci objavili kartu, vidi se ruski napredak na jugu

Britansko ministrstvo obrane objavilo je kartu s ruskim napadima i napretkom, a koju objavljuje svaki dan.

Na danas objavljenoj karti vidi se napredak Rusa na jugu, za razliku od jučerašnje karte. Tako se na današnjoj karti vidi da su Rusi, smatraju Britanci, zauzeli dio područja na jugu, između Hersona i Mikolajeva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve