Utorak, 16 Jula, 2024
Rubrika:

Održana završna konvencija Bošnjačke stranke u Rožajama: U nedjelju sigurna pobjeda za dobro svih građana

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović kazao je da je BS svojim poštenim odnosom zavrijedila pažnju cijelog grada, ali i dijaspore

Bošnjačka stranka se domaćinski odnosila prema potrebama građana Rožaja, lokalna uprava je radila transparentno, pa će pobjeda liste Bošnjačka stranka – Ispravno za Rožaje biti pobjeda svih građana, poručeno je na završnoj konvenciji BS koja je danas održana u Rožajama.

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović kazao je da je BS svojim poštenim odnosom zavrijedila pažnju cijelog grada, ali i dijaspore.

“Dijaspora je i danas sa nama i hvala im na tome, jer Rožaje će ponovo pobijediti. Mladi su sa nama i oni su naša snaga. Naš Forum žena je naš ponos. Hvala svim našim građanima koji su uvijek sa nama. Rožajci su kad god je bilo najvažnije bili uz državu Crnu Goru, dali smo podršku svim važnim istorijskim odlukama za našu zemlju. U Rožajama smo pokazali kako se vodi domaćinstvo, kako se vodi lokalna samouprava. Infrastruktura u Rožajama je znatno unaprijeđena, imaćemo novu sportsku salu, imaćemo ski centar Štedim”, poručio je Ibrahimović.

Predsjednik Opštinskog odbora BS u Rožajama Mirsad Nurković, istakao je da je predsjednik Ervin Ibrahimović nastavio tamo gdje je stao rahmetli Rafet Husović.

“BS nosi amanet bošnjačkog naroda. Ime naroda je utkano u ime naše stranke i na nama je odgovornost mnogo veća. Nema prosperiteta Rožaja bez Bošnjačke stranke. Jaka Bošnjačka stranka garancija je prosperiteta svih sredina u kojima žive Bošnjaci”, kazao je Nurković.

Predsjednik Opštine Rožaje i kandidat za odbornika Rahman Husović, istakao je da je lokalna uprava radila odgovorno i transparentno.

“Pokazali smo da smo spremni da na svakom dijelu teritorije naše opštine rješavamo probleme. Nastavićemo sa svim projektima koji su od značaja za razvoj lokalne uprave”, rekao je Husović.

Predsjednik SO Rožaje i kandidat za odbornika Almir Avdić kazao je da BS svakog dana vodi brigu o svojim građanima.

“S druge strane, neki drugi dođu jednom u četiri godine u naš grad. I misle da tako mogu zavrijediti povjerenje naroda. Poslaćemo im poruku 23. oktobra ko je pobjednik u našem gradu”, kazao je Avdić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve