Elektroprivreda Crne Gore saopštila je danas da će, pošto su zatvoreni informativno-naplatni punktovi u tržnim centrima Delta City i Mall of Montenegro, filijala u Podgorici u ulici Ivana Milutinović organizovati rad u dvije smjene, tako da će šalteri raditi od sedam do 21 sat, te da će prva dva radna sata u svim poslovnicama biti rezervisana za starije osobe.

Ilustracija
“Snabdijevanje svih kupaca u Crnoj Gori je stabilno, a osnovni cilj Elektroprivrede je da u narednom periodu, dok traje opasnost od širenja korona virusa, obezbijedi kontinuirano i sigurno napajanje električnom energijom svih korisnika”, ističu u EPCG.

Navode i da proces rada teče normalnim tokom, uz poštovanje preporuka Instituta za javno zdravlje i svih instanci Vlade.

“Uveden je preporučeni režim rada na šalterima, pa u prostoru mogu biti maksimalno dvije osobe u isto vrijeme, a nadležne službe brinu i o poštovanju preporuka socijalne distance. Poslovnice će raditi u standardnim vremenskim periodima”, ističu u Elektroprivredi.

Zamolili su građane i da, kad god je to moguće, koriste elektronske servise za plaćanje računa.

“EPCG će se i u narednom periodu nastaviti da pouzdano snabdijeva sve kupce u Crnoj Gori i sistemski djeluje, u skladu sa preporukama nadležnih, u cilju opšte bezbjednost svih građana u vrijeme pandemije korona virusa”, poručuju iz te kompanije.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve