Srijeda, 7 Decembra, 2022
Rubrika:

Demokrate: Laži Admira Zejnelagića

Da li se sjećate afere u kojoj je bivši direktor Uprave policije Veselin Veljović održao predavanje u policijskim kampu na Zlatici, na kome je instruirao policajce kako da se ponašaju tokom izbora u Mojkovcu

Navodi gospodina Admira Zejnelagića, glasnogovornika DPS-a, koji su iznijeti u tekstu “Zejnelagić: Nakon što su izvršili regrutaciju partijskog kadra u Pošti, Demokrate prave i popis glasača pred lokalne izbore”, apsulutna su dezinformacija i laž, iznijeti sa ciljem da se na zlurad način diskredituje ime Demokratske Crne Gore, partije čije egzistiranje duboko počiva na principima dostojanstva, dosljednosti, časnosti i poštenja, partije kojoj je do kraja nepoznato i strano bilo kakvo postupanje čija bi svrha bila upliv ili uticaj na neotuđivo pravo pojedica da bira i bude biran, navode iz partije Alekse Bečića.

Njihovo reagovanje prenosimo u cjelosti

Otuda, ni u čemu utemeljene i u potpunosti paušalne, površne i do kraja neistinite tvrdnje gospodina Zejnelagića da su se navodno Demokrate “okrenule ne samo podjelama, nego i nezakonitim prikupljanjima i razvrstavanjima podataka, koje pod prisilom prikupljaju od zaposlenih u ”Pošti”, a u cilju političkog inženjeringa”, upravo svjedoče o višedecenijskom maniru političke partije čiji je on glasnogovrnik, a koja je godinama unazad svaki svoj politički i izborni rezultat isključivo bazirala na  nezakonitim prikupljanjima i razvrstavanjima podataka, a sve u cilju političkog inženjeringa. Time su Crna Gora i svi njeni građani, tokom višedecenijske vlasti DPS -a, bili taoci nezakonitog postupanja ove političke partije.

Dakle, kako su u svom demantiju istakli iz “Pošte” – ,,popisa u bilo koje nezakonite svrhe nije bilo, niti je prikupljanje traženih podataka u bilo kakvoj vezi sa izbornim procesom, a dodatno ,,nikome nije traženo da dostavlja lične podatke a koji nijesu u vezi sa poslovnim okolnostima, niti jedan jedini podatak kojim bi se zaposleni morao politički odrediti”.

DPS očigledno misli da svi rade kao oni, koji su ne samo popisivali birače po državnim preduzećima, nego su uz to prijetili, šikanirali, uhodili i otpuštali sve one za koje su procijenili da neće glasati DPS. Pa se tako odlično sjećamo afere snimak i čuvene rečenice vašeg funkcionera, koja glasi “Jedan zaposleni to su četiri glasa, ako uspijemo da zaposlimo našeg čovjeka, to su njima četiri glasa manje nego nama” ili one još bestidnije: “jednom daš kredit, a četvorica se nadaju”.

Da li se sjećate afere “Koverta” u kom vaš visoki funkcioner preuzima 98.000 eura u kešu za nezakoniti uticaj na birače u Zeti?

Da li se sjećate afere u kojoj je bivši direktor Uprave policije Veselin Veljović održao predavanje u policijskim kampu na Zlatici, na kome je instruirao policajce kako da se ponašaju tokom izbora u Mojkovcu?

Da li se sjećate batinaša na Koniku, crnih kapuljača na Cetinju, prebijanja u Pljevljima i brojne druge afere i događaje na koje ćemo vas vrlo rado podsjetiti ukoliko nastavite da iznosite bestidne neistine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Naroz
05.10.2022-21:32 21:32

Oće li Ljaljo, pošto je vjeridbom dokazao da je militantni, radikalni heteroseksualac, ići na ovaj prajd?

COL
06.10.2022-06:55 06:55

interesantno je primijetiti da još niko nije kobakagi brutalno fizički nasrnuo na mladost Demokrata, niti pod okriljem crnog mraka na njihove veličanstvene bilborde. Valjda čekaju da to insceniraju u samo predvečerje izbora…