Cetinjska policija je danas, u sadejstvu sa službenicima CB Podgorica i Posebne jedinice policije, izvršila pretres stana i drugih prostorija na pet adresa koje koristi bezbjednosno interesantno lice B.S. (26) iz Cetinja. Tom prilikom pronašli su pištolj nepoznate marke, oduzeli pušku, pištolj „Glock“ sa dva okvira, 50 komada municije cal. 9mm, dva lap topa, zlatnu platnu karticu i volan vozila koje je pronađeno, a koje je predmet izvršenja krivičnog djela, saopšteno je Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju.

Takođe, u neposrednoj blizini jednog ugostiteljskog objekta policija je pronašla i privremeno oduzela pomenuto vozilo marke „Grand Cherokee”.

Osim toga, službenici OB Cetinje su, sprovodeći kontinuirane aktivnosti na pojačanoj kontroli bezbjednosno interesantnih lica, kontrolisali 229 bezbjednosno interesantnih lica, a 24 sankcionisali.

Privremeno je, radi provjere, oduzeto vozilo marke „VW Golf“ od V.Lj. (30) iz Cetinja koji važi za bezbjednosno interesantno lice. Takođe, u raciji dva lokala kontrolisano je i šest bezbjednosno interesantnih lica.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve