Brajović: Gdje god ima funkcionera Socijaldemokrata tu se radi

Na svakom mjestu koje pokrivamo, na svakoj funkciji ubjedljivo pokazujemo kako se odgovorno ponašati kada dođete da vršite vlast i kako se prije svega mora voditi računa o zakonitom poslovanju i posvećenosti u obavljanju te funkcije, poručio je Ivan Brajović, predsjednik Socijaldemokrata na završnoj konvenciji u Tuzima, piše Dan.

On smatra da na izborima građani treba da glasaju dosljedno za one koji su se tri decenije zalagali za samostalnu i suverenu Crnu Goru, Crnu Goru u NATO-u i Crnu Goru kao prvu članicu EU.

“Ljudi sa liste su požrtvovani i znaju da rade posao i imaju dobru namjeru. Funckioneri u budućoj vlasti, među kojima će biti i SD, moraju biti na usluzi građanima. Ljudima koje ćemo izabrati treba da damo i vrijeme i prostor i da tražimo odgovornost da iskoriste rezurse, da valorizuju potencijale i da projektuju budućnost”, poručio je Brajović.

Nosilac liste SD-a Socijaldemokrate Ivan Brajović-Dosljedno za Tuzi Samir Adžović kazao je da su poslanici iz njihovih redova dali podršku samostalnoj opštini, jer vjeruju da je ona održiva.

Ministar prosvjete Damir Šehović siguran je da ni bolje ni građanskije liste nema na izborima. On je siguran da Demorkate nemaju što da traže na izborima, jer Tuzani znaju da oni koji su osnivali Demorkate su svojevremeno sa sedmim bataljonom imali ambiciju da ne bude Crne Gore, ni Tuzi, ni manjinskih naroda. Šehović smatra da ukoliko pređu cenzus završiće na marginama političkog života.

On tvrdi da ni URA ni SDP nijesu uspjeli da sastave listu za izbore.

Komentari

avatar