Politička partija “Biram Crnu Goru” proslavlja drugu godinu od osnivanja. Poručuju da im je cilj bogatija i pravednija Crna Gora, pravljena po mjeri čovjeka.

foto Arhiva

“Nastali smo iz ideje i namjere grupe prijatelja da svoj grad učinimo ugodnijim i pravednijim za život. Prateći tu luču koja nam je obasjala put učestvovali smo na lokalnim izborima pod imenom Biram Bar. I ako su postojale sumnje u održivost dokazali smo upravo suprotno, čak 16 procenata naših sugrađana je prepoznalo potencijal koji se do današnjeg dana samo razvijao i osnaživao”, poručuju iz te partije.

Vodili su se, kažu, idejom da moraju biti dio rješenja, a ne problema, te smo u skladu sa tim premisom radili u intreresu građana Bara, a od skora i građana cijele Crne Gore.

“Participirajući u vlasti trudili smo se da nikada ne napravimo razlike između bilo čije: nacionalne, vjerske i političke orjentacije, problemima građana pristupamo samo sa pozicije onih koji mogu pomoći ne dijeleći ljude na “naše i njihove”, navode u partiji Biram Crnu Goru.

Prepoznajući probleme koji prevazilaze okvire Bara odlučili su da naprave novi iskorak i postanu, kako dodaju, politički pokret koji će dijeliti sudbinu svog naroda na cijeloj teritoriji Crne Gore.

“Uvjereni smo da možemo doprinijeti da sve oblasti našeg društva budu oslobođene tereta: siromaštva, neznanja, podjela i loših odluka. U tome tražimo savezništvo sa našim građanima i svakim danom je ono sve masovnije. S ponosom možemo reći da smo nakon dvije godine sačuvali sve one vrijednosti koje smo proklamovali prvog dana, te da nismo narušili zadobijeno povjerenje”, poručuju iz partije.

Cilj im je bogatija i pravednija Crna Gora, pravljena po mjeri čovjeka.

“Neograničenu zahvalanost osjećamo prema svima koji su nam ukazali povjerenje, ali i prema cjelokupnoj crnogorskoj javnosti koja sa blagonaklonošću gleda na naš rad. Neka nam je svima srećan 27. maj, Dan partije Biram Crnu Goru”, poručuju iz te stranke.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve