Poslanik DF Branko Radulović optužio je danas gradonačelnika Budve Dragana Krapovića da je najveći krivac zbog čega je Budva u posljednje dvije godine, kako je rekao, “uništena”.

 

Pošto sam ja indirektno stanovnik Budve. Taj blefer, koji kaže da je reformator je najveće zlo koje je ikada došlo u Budvu. Najveća devastacija prostora, a istovremeno za to nije napravio nijedan metar trotoara – poručio je Radulović tokom obraćanja u Skupštini Crne Gore.

Pogledajte video

Podsjetimo, DF i Demokrate Dragana Krapovića su koalicioni partneri u Budvi. 

Nakon riječi Radulovića, reagovao je predsjednik Skupštine Ivan Brajović koji je opomenuo Radulovića na riječi koje je koristio u izlaganju. Ipak, Raduloviću je imao intervenciju i nastavio u svom stilu.

Radulović je poručio da ništa nije radio zbog “fotelje” .

Da mi ga je rodila majka rođena, ako je neko se obogatio, slušaj me Predsjedniče, na pljačke i na trajnoj devastacije Crne Gore ima da odgovara. Oni koji su uradili Budvi, to je katastrofa i taj gradonačelnik pokazujete lice potpuno Demo… ovoga Demokrata , kako se zovu ovi? Ne znaju ništa, bleferi. Taj je uništio, uništio Budvu. Tu sam uložio deset godina kredita. Oću svoja prava ministre! Oću trotoar, hoću parking, hoću prostor, neću kafančinu ispred. Hoću kroz Budvu da se šetam normalno. Neću nakazu da se bojim oće li se prevrnut zgrada na mene“- poručio je Radulović.

Sve češći napadi na Krapovića od DF

Radulović nije jedini funkcioner koji oštro kritikuje Krapovića. Iso to je nedavno učio i predsjednik PZP Nebojša Medojević koji je svog koalicionog partnera u Budvi opužio za “pljačku”.

-Odgovornost za ovakvu pljačku Budve i Crne Gore ima lično gradonačelnik Budve Dragan Krapović. Umjesto da Budva raskine ugovor i tuži WTE zbog korupcionaskog ugovora, Njemci raskidaju ugovor i naplaćuju se iz garancija države, saopštio je nedavno Nebojša Medojević.

Prema koalicionom sporazumu, DF i Demokrata kao i stranaka SDP, URA i SNP krajem godine umjesto Krapovića na čelo Budve bi trebalo da dođe čelnik DF u Budvi Marko Carević. Krapović je već u maju najavio da neće pristati na rotaciju i po cijenu vanrednih izbora ukoliko se odnosi sa DF ne poprave.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve