Direktor Policija Crne Gore Veselin Veljović danas se sastao i razgovarao sa mladim visokoškolcima, učesnicima programa “Stop sivoj ekonomiji”, njih 44, koji će biti raspoređeni na poslovima za pružanje tehničke podrške i pomoći službenicima Uprave policije.

Program “Stop sivoj ekonomiji”, za 210 nezaposlenih mladih sa stečenim visokim obrazovanjem i radnim iskustvom minimum devet mjeseci počeo je 15.juna i trajaće do 15. januara naredne godine.

“Za pružanje tehničke podrške i pomoći službenicima u Poreskoj upravi je angažovano 84 visokoškolaca, dok će se u Upravi za inspekcijske poslove osposobiti njih 64. Takođe, u Upravi policije projektno će raditi 44 učesnika, u Upravi carina – 14 a u Ministarstvu saobraćaja i pomorstva, koje je ove godine prvi put programski partner, njih četvoro. Mjesečna zarada, u neto iznosu, biće im 300 eura. Nosilac Programa i ove godine je Ministarstvo rada i socijalnog staranja a Zavod je za tu namjenu opredijelio 750.000 eura”, objasnio je je direktor Zavoda za zapošljavanje Suljo Mustafić.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve