Nedjelja, 26 Marta, 2023
Rubrika:

Veliko interesovanje građana za Podgorički Ski bus

Predstavnica Turističke organizacije Podgorice Nina Pajović istakla je da za ovu akciju postoji veliko interesovanje građana, kao i turista koji borave u našem gradu

Turistička organizacija Glavnog grada, Nacionalna turistička organizacija i Privredna komora, u saradnji sa Skijalištima Crne Gore, organizuju dva puta nedjeljno besplatan prevoz od Podgorice do Ski centra Kolašin 1600, sa ciljem obogaćivanja ponude za turiste i građane Podgorice tokom zimskih mjeseci.

Predstavnica Turističke organizacije Podgorice Nina Pajović istakla je da za ovu akciju postoji veliko interesovanje građana, kao i turista koji borave u našem gradu.

„Podgorički Ski bus koji saobraća na relaciji Podgorica- Kolašin krenuo je sa turama ove sedmice i posebno nas raduje da su tu građani svih generacija, kao i veliki broj turista koji borave u Podgorici. Realizacija ove ideje planirana je još krajem decembra, međutim, do sada se nijesu stekli kvalitetni vremenski uslovi“, kazala je Pajović i dodala da će Podgorički Ski bus saobraćati naredna dva mjeseca. Takođe, građani su izrazili zadovoljstvo zbog mogućnosti da provedu dan na Skijalištu uz značajno manje troškove.

Organizovani polasci planirani su svakog utorka i četvrtka, u 8 časova, kod Hotela Podgorica (Ulica Svetlane Kane Radević), a obezbijeđen je i popust od 25 odsto na ski pass, uz vaučer koji se preuzima u Info centru Turističke organizacije Glavnog grada Podgorica (Ulica slobode 47).

Svi zainteresovani mogu se prijaviti najkasnije dan prije polaska autobusa putem telefona na broj 020 667 535, svakog radnog dana od 8 do 16 sati, kad se mogu i preuzeti vaučeri.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve