Nedjelja, 24 Septembra, 2023
Rubrika:

Uredništvo TVCG ministarki Bratić: Kako se podsmijava Šofrancu, a očekuje podršku zbog uvreda kojima je ona izložena?

Povodom incidenta na aerodromu Golubovci, u kome je grubo vrijeđan novinar Javnog servisa Nebojša Šofranac, Televizija Crne Gore je uputila pitanje ministarki Vesni Bratić da li je njen spoljni ekspert učestvovao u tom incidentu i ako jeste šta će preduzeti

Povodom incidenta na aerodromu Golubovci, u kome je grubo vrijeđan novinar Javnog servisa Nebojša Šofranac, Televizija Crne Gore je uputila pitanje ministarki Vesni Bratić da li je njen spoljni ekspert učestvovao u tom incidentu i ako jeste šta će preduzeti. TVCG nije dobila odgovor, ali je ministarka Bratić drugim medijima pojasnila da protiv eksperta neće ništa preduzimati, jer na aerodromu nije bio u svojstvu predstavnika Ministarstva. U saopštenju je pohvalila Vladimira Vukovića, što je novinaru pomogao da uzme izjavu od svjetskog vicešampiona, pa je tim povodom reagovalo uredništvo TVCG.

Reagovanje prenosimo integralno:

Hvale vrijedna je ministarka Bratić što je odgovorila na naše pitanje u drugim medijima. Koji su htjeli znati isto što i mi: da li je njen ekspert Vladimir Vuković osoba koja se čuje na snimku i u više navrata grubo vrijeđa novinara Nebojšu Šofranca?

Ministarka Bratić je odgovorom potvrdila da joj je s pravom pripao i portfelj ministra nauke, jer je pokazala zavidno razumijevanje kvantne fizike, po kojoj se jedna čestica može istovremeno nalaziti na dva mjesta. Poput njenog eksperta, koji je bio na aerodromu i slavio sportski uspjeh, ali, u isti mah, i u ministarstvu domišljao je li primjereno u auto-škole uvoditi vjeronauku.

Što se ministarke Bratić tiče, nju, koliko vidimo, zanima samo onaj Vuković koji je sjedio u Ministarstvu. Onaj drugi, koji je na aerodromu stražarno sprovodio novinara Javnog servisa umotanog u trobojku do bokserskog šampiona, budući da je bio u privatnom kvantnom stanju – ne zanima ministarku. Samo je uzgred, poput članice Savjeta RTCG, cinično lajkovala Vukovićevo pregnuće da našeg novinara, kroz razdraganu masu privede slavom ovjenčanom sportisti. Zato, pitamo gospođu Bratić – kako se može podsmijavati novinaru Javnog servisa, koga je ponižavao njen ekspert, dok i sama očekuje podršku za uvrede kojima je izložena?

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve