Utorak, 3 Oktobra, 2023
Rubrika:

Uprkos barijerama, crnogorska zastava završila tamo gdje joj je i mjesto

Vjernici Crnogorske pravoslavne crkve, ali i suverenisti i patriote, okupili su se danas na Cetinju, gdje je održano nalaganje badnjaka, na Dvorskom trgu

Uprkos barijerama koje su još sinoć postavljene ispred cetinjskog manastira, crnogorska zastava završila je tamo gdje joj je i mjesto. Na fotografiji koju objavljuje Antena M, vidi se raširena crnogorska zastava unutar zidina Cetinjskog manastira.

Vjernici Crnogorske pravoslavne crkve, ali i suverenisti i patriote, okupili su se danas na Cetinju, gdje je održano nalaganje badnjaka, na Dvorskom trgu.

CPC, ali i građani Cetinja, ranije su zahtijevali da im se dozvoli nalaganje badnjaka ispred Cetinjskog manastira. Nakon što je juče manastir ograđen, danas ga objezbjeđuje i veliki broj pripadnika policije, kako Crnogorcima ne bi dozvolili da priđu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
06.01.2021-18:52 18:52

Bravo momci, svoji na svome,a nalogodavac i lik koji “potpaljuje vatru”za mrznju medju bracom je siptar apostol Abazovic Nemanja pokojni Dritan. Abazovicu kako si na danasnji Badnji dan “posteno”uradio”tako ti Bog dao u tvoju srecu,a zna se kako bi to bilo pogani mrtva nevaljala.

mj73
06.01.2021-21:02 21:02

Tu treba i da ostane i da se viori ponosno !!!